COM T'AJUDEM?

A  KĀLIDA T’ACOMPANYEM AMB EL CÀNCER

  1. Inici
  2. /
  3. Com t’ajudem

Tu, com moltes persones, segurament et trobes davant l’impacte de el càncer. Potser t’acaben de diagnosticar, o t’han fet proves recentment i estàs esperant el seu resultat. Potser has tingut una recaiguda, estàs en tractament o en controls mèdics, o potser has perdut a un familiar a causa del càncer.

A Kālida podem ajudar-te. T’oferim informació oncològica basada en evidència científica, orientació sobre aspectes laborals i econòmics, i activitats que t’ajudaran a millorar el teu benestar físic i emocional. Aquest acompanyament integral és gratuït, i pots accedir-hi sense necessitat de demanar cita prèvia.

En aquesta pàgina t’expliquem tot el que trobaràs al centre Kālida Sant Pau, un espai càlid i acollidor on el nostre equip de professionals et donarà suport en tot el que necessitis. També t’expliquem les activitats que oferim a distància, mitjançant Kālida online i posem a la teva disposició informació útil per cuidar el teu benestar emocional, aprendre a conviure amb el càncer, gestionar millor les teves relacions socials i tenir cura de tu mateix mentre cuides una persona amb càncer.

CONTACTA AMB NOSALTRES

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Kālida a casa

Mentre estiguis a casa, seguim al teu costat. Suport i activitats online, recursos descarregables i molt més.
Llegir més

ORIENTACIONS PER CONVIURE AMB EL CÀNCER

Menú