Aprenent a conviure amb el càncer

CONSELLS I ORIENTACIONS PER AL TEU DIA A DIA

  1. Inici
  2. /
  3. Com t’ajudem
  4. /
  5. Aprenent a conviure amb el càncer

Si t’han diagnosticat un càncer és probable que la teva vida quotidiana es vegi afectada. D’una banda, notaràs l’impacte físic i emocional de la malaltia i hauràs de dedicar gran part del teu temps a fer-te proves, controls i atenre visites mèdiques.

Per una altra, davant d’una situació que és completament nova, se’t plantejaran dubtes i reptes a resoldre per primera vegada en la teva vida. En la mesura que puguis adaptar-te a la teva nova situació, aprenent noves habilitats i fent els canvis que necessitis, aconseguiràs millorar el teu benestar físic i emocional.

Per això, en aquesta secció t’orientem, sobre com gestionar aquells àmbits que més freqüentment es veuen afectat durant el procés oncològic. Trobaràs informació sobre nutrició i exercici, recomanacions sobre com enfocar les visites mèdiques i la comunicació amb el personal sanitari. També sobre tot el relacionat amb l’impacte de el càncer en la teva vida laboral -baixes mèdiques, incapacitat…- amb els efectes econòmic de la malaltia i algunes ajudes disponibles per mitigar-los, i sobre tràmits administratius i altres qüestions pràctiques.

Confiem que et serà d’utilitat. Et recordem que sempre pots recórrer a les Especialistes en Suport Oncològic i la Treballadora Social de Kālida per consultar el que necessitis.

Exercici i càncer

T’ajudem a conèixer els avantatges de l’exercici, convertir-lo en part del teu dia a dia i combinar-lo amb activitats que ja gaudeixes.
Més informació

Càncer i feina

Informació sobre les situacions relacionades amb l'àmbit laboral després d’un diagnòstic de càncer i com Kālida et pot ajudar.
Més informació

CONTACTA AMB NOSALTRES

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

CONVIURE AMB EL CÀNCER

Menú