Cura del teu benestar emocional

COM GESTIONAR LES TEVES EMOCIONS EN RELACIÓ AL CÀNCER

  1. Inici
  2. /
  3. Com t’ajudem
  4. /
  5. Cura del teu benestar emocional

Si estàs convivint amb el càncer, sigui perquè t’acaben de diagnosticar, estàs en tractament o ja l’has passat, o si tens una persona molt propera que està en aquesta situació, és molt probable que sentis angoixa, ansietat, por, aïllament…

L’impacte que provoca el càncer s’estén a molts àmbits: físic, laboral, de relacions socials i familiars. Cada un d’ells afecta, inevitablement, el teu estat emocional.

En aquesta secció trobaràs informació que t’ajudarà a comprendre les teves emocions pel que fa al procés oncològic, tant si el vius tu o una persona propera, a acceptar-les i a posar en pràctica recomanacions que t’ajudaran a adaptar-te millor al que estàs vivint en cada moment i millorar el teu benestar emocional.

A més de venir al Centre Kālida, on t’oferim acompanyament a través de cursos, tallers i sessions individuals amb les psicooncòlogues en el cas que les necessitis, aquí pots consultar informació sobre estrès i càncer, com afrontar el diagnòstic, els canvis en la teva imatge corporal, les emocions que solen aparèixer segons l’etapa en què et trobis algunes teràpies creatives que t’ajudaran a reduir l’impacte emocional del càncer i a sentir-te millor.

CONTACTA AMB NOSALTRES

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

ARTICLES RELACIONATS

Menú