Informació sobre el càncer

A KĀLIDA T’ACOMPANYEM AMB EL CÀNCER

  1. Inici
  2. /
  3. Informació sobre el càncer

1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones pot desenvolupar càncer al llarg de la seva vida. Moltes vegades, el diagnòstic de càncer causa un gran daltabaix en la vida de les persones afectades així com les seves famílies i entorn immediat.

Per això, és clau disposar d’informació fiable, basada en l’evidència, que et permeti adaptar-te millor a l’impacte que tindrà aquesta experiència en la teva vida.

En aquesta secció trobaràs informació sobre la malaltia del càncer, el diagnòstic, el tractament i els seus efectes secundaris. Es tracta d’informació molt resumida pensada per fer-te accessible continguts que moltes vegades són complexos d’entendre per a persones que desconeixen el llenguatge mèdic.

De tota manera, tingues present que la informació que aquí trobaràs en cap cas pot substituir la que t’hagi transmès el teu equip d’atenció mèdica. És molt important que, en cas de dubtes i preocupacions respecte el teu procés oncològic, consultis sempre als professionals sanitaris que t’atenen  ja que ells són els que coneixen millor la teva situació.

CONTACTA AMB NOSALTRES

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

INFORMACIÓ SOBRE EL CÀNCER

El tractament

Existeixen múltiples tractaments per controlar i inclús curar alguns tipus de càncer. S'utilitzen sols o combinats.
Més informació

ARTICLES RELACIONATS

Menú