Mesures COVID-19

INFORMACIÓ ACTUALITZADA SOBRE COM LA COVID-19 AFECTA L’ACOMPANYAMENT INTEGRAL QUE OFERIM A KĀLIDA

 1. Inici
 2. /
 3. Mesures COVID-19

La nostra prioritat és, com sempre, donar suport oncològic integral complementari a les persones amb càncer i les seves famílies de la millor manera possible en aquests moments difícils.

Estem preparats per estar al teu costat, respectant totes les regulacions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

Funcionament de Kālida Sant Pau

Kālida ha definit uns escenaris per guiar els professionals al centre Kālida Sant Pau, en els quals es concreta quin tipus de suport es pot oferir a les persones que visiten l’espai en funció dels indicadors epidemiològics de la ciutat de Barcelona. A data de l’última actualització d’aquests escenaris, aquestes són les principals recomanacions:

 • El centre roman obert en el seu horari habitual: de dilluns a dijous de 8:30 a 17h i els divendres de 8: 30h a 15h.
 • Pots venir quan vulguis dins d’aquest horari, sense cita prèvia.
 • Atenem totes les visites individuals, en parella o en grup familiar, tant programades amb anterioritat com sense cita prèvia.
 • Sempre que la meteorologia ho permeti, animem a les persones que ens visiten, tant amb cita programada com sense cita prèvia, a aprofitar el jardí de centre per estar a l’exterior i minimitzar riscos.

La major part de les activitats grupals, per evitar riscos, les fem en modalitat “online”. Per informar-te i apuntar-te a les diverses activitats pots:

 • Consulteu aquí el calendari
 • Entrar a la pàgina de Kālida a casa.
 • Les sessions de Marxa Nòrdica i el Taller d’Horticultura Social, que es realitzen a l’aire lliure, continuem fent-los de manera presencial. Hem reduït l’aforament d’aquestes activitats a 6 persones.
 • Si per evitar el transport públic vols venir al teu vehicle privat, t’oferim pàrquing gratuït al Pàrquing Saba Sant Pau
 • Si malgrat totes aquestes mesures, et segueix preocupant el risc de contagi i no vols desplaçar fins al Centre Kālida  podem atendre’t amb una cita programada per telèfon o videoconferència.
Com protegim a les persones que ens visiten
 • Hem pres una sèrie de mesures d’higiene i de prevenció, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries:
 • Totes les persones abans d’entrar a el centre han de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i prendre la temperatura a l’entrar.
 • Totes les persones han d’utilitzar una màscara protectora. Si algú no té o se li espatlla, li proporcionem un.
 • Mantenim portes i finestres obertes, per assegurar que l’espai es ventila permanentment.
 • Actualment, el cafè o te que oferim als el donar la benvinguda, només pot preparar un voluntari o personal de Kālida.
 • Després d’utilitzar les taules, cadires i estris de la cuina, els netegem amb una solució desinfectant. El mateix fem amb els llibres de la biblioteca després de ser retornats.
 • Tot l’equip professional de Kālida Sant Pau i de la Fundació Kālida s’ha vacunat contra el Covid-19.
Com contactar amb Kālida Sant Pau?

T’animem a que vinguis personalment a Kālida Sant Pau sense cita prèvia, però si per alguna raó no pots fer-ho, pots tenir un primer contacte amb nosaltres per e-mail o telèfon.

Preferentment, envia’ns un correu electrònic a kalida.santpau@fundaciokalida.org , i us respondrem el més aviat possible.

Si prefereixes contactar-nos per telèfon, truqueu-nos al  935 537 930 en el nostre horari habitual: de dilluns a dijous de 8:30 a 17hs i els divendres de 8: 30h a 15h. Una Especialista en Suport Oncològic t’escoltarà i atendrà. Si no hem pogut atendre la trucada, si us plau, deixa el teu missatge al contestador et respondrem el més aviat possible.

Segueix-nos a les xarxes socials

Publiquem novetats sobre el nostre programa d’acompanyament i notícies d’última hora com canvis d’horari o cursos online amb places disponibles per als següents dies. Segueix-nos i visita els nostres perfils a Instagram, Facebook, Twitter i Linkedin. També pots accedir al nostre canal de YouTube i descobrir els nostres últims vídeos.

Activitats de relació amb la comunitat i captació de fons

A causa de la pandèmia, vam haver de cancel·lar alguns dels esdeveniments que teníem previstos, però confiem reprendre aquest tipus d’activitats en les pròximes setmanes, a mesura que la situació epidemiològica millori, i s’ampliï el nombre de persones vacunades.

La teva col·laboració és ara encara més necessària per a continuar acompanyant les persones amb càncer i les seves famílies. T’animem a que visitis la secció Col·labora d’aquest web i triïs quina manera contribuir pot ajustar-se més a la teva situació actual.

Accés a informació fiable

Recorda que en relació a la pandèmia de Covid-19 així com per a qualsevol tema relacionat amb la teva salut, has de recórrer a fonts d’informació fiables:

 • Per a qualsevol consulta específica sobre el teu cas particular, a l’equip mèdic que et atén habitualment. Si momentàniament no poguessin atendre’t, crida a l’061
 • Per a buscar informació actualitzada, et recomanem aquestes fonts:

 

“En aquests complexos moments, en Kālida ens comprometem a estar a la banda de les persones que conviuen amb el càncer, siguin persones malaltes com el seu entorn, tant al nostre centre com mitjançant suport on-line o telefònic. Així mateix, treballem per assegurar que Kālida Sant Pau és un espai segur, minimitzant el risc d’infecció per Covid-19.”

Joan Reventós, Director de la Fundació Kālida.

CONTACTA AMB NOSALTRES

null

Truca’ns al 930 502 323
Envia’ns un email a 

Menú